Allmänt

Sajtvärd - Camilla

2008-06-06 16:05 #0 av: CamillaS

Jag som är sajtvärd för Teckning iFokus heter Camilla Sten, är även sajtvärd för Marsvin iFokus. Jag är nu i skrivande stund 22 år, och blir 23 i höst.

Jag bor för tillfället fortfarande hemma med min mamma och hennes sambo i en 2:a. Förutom mig min mamma och hennes sambo bor här också tre söta katter och syrrans hund som jag är hundvakt åt. I mitt rum finns det mer liv, som består av en råttbur med fyra råttor. Och under min loftsäng har jag placerat en liggande bokhylla, där fyra marsvin har sin boplats.

Jag har tre syskon. En vanlig storebror, en tvillingbror och en syster. Självklart är man ju yngst, ;) Tvillingbrodern retas jämt för att han blev 20 min äldre. :/

Mina största intressen är mina djur, fotografera, vara på ifokus forumen och rita/måla gärna på stenar och på datorn.
Eftersom jag älskar djur, rita och fotografera så försöker jag kombinera ihop det. 

Just nu försöker jag lära mig photoshop både för bildhantering och för att kunna rita fina bilder. Det går ganska bra men jag tycker det är ganska svårt. Men måste erkänna att man lär sig nya saker hela tiden.

Annars är jag för tillfället arbetslös och sjukskriven en tid frammåt. Ska försöka hitta nåt arbete sen. Vill helst hitta något med djur, men det brukar vara svårt att hitta sådana jobb. Men får se, kanske jag får ett jobb på ett hunddagis i framtiden.

Undrar ni något mer om mig så är det bara att fråga. :)

//Kram Camilla
Jag-med-Nico-på-axeln.gif

  

Av: CamillaS

Datum för publicering

  • 2008-06-05
Anmäl
2008-06-07 13:29 #1 av: Pedro

Kul att läsa mer om dig :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.