2013-08-17 00:24 #0 av: choiicho

Den ultimata tidningen för dig som vill skapa en fullständig digital illustration gjord av awesomeness!!

Fullspäckad med tips, tricks och en massa inspiration! ImagineFX är den ultimata tidningen för dig som gillar att arbeta digitalt.

Du får jätte bra tips om hur du bygger upp en bild från grunden till teknikerna som används till själva utförandet. Alla workshops och steg för steg tutorials hålls av olika artister som jobbar i tecknar branschen. Det coolaste är ju att man till och med får en CD-skiva med bland annat penslar till photoshop och andra program, referens poser, "hur du gör" videos mm. beroende på vad dem har för workshop i just den tidningen.  

I det flesta artiklarna använder dem Photoshop eller Painter för att göra sina bilder. Men de tips dem ger kan även användas i andra program. 

Dem håller sig inte enbast till en stil heller utan varierar sig från det ena till det andra beroende på vilken illustratör som är med i artikeln. 


ImagineFX är en av det mest populära tidningar inom den digitala ritar kretsen. Utöver alla super bra tecknar tips, tipsar dem även om massvis med coola människor som ritar väldigt bra både hobby tecknare och folk som precis hoppat in i branschen mm. 

ImagineFX är på engelska men kan prenumerera på den även här i sverige. 

Hemsida: http://beta.imaginefx.com/

Bilder från: http://beta.imaginefx.com/