Månadens medlem

Månadens Medlem Mars!

2015-03-04 15:09 #0 av: [MikeW]

Några här inne har säkert sett Kevsterrrs bildtråd! Men ni kanske inte vet så mycket om honom, så här kan ni nu läsa mer om Kevin och hans konstnärliga liv! :)

1. Berätta lite om dig själv.
- Jag heter Kevin och jag är 16 år, bosatt i Borås och studerar Visual Arts i ettan på gymnasiet. Jag bor med mina föräldrar och min lillasyster (har även en utflyttad storasyster) men "bor på halvtid" oftast hos min pojkvän. xD Jag tycker om att rita både digitalt och traditionellt. Digitalt, däremot, började jag med för inte så länge sen dock så kan räkna med att en digitalt skapad bild mindre ofta kommer ploppa upp i min bildtråd (har börjat på såååå många digitala bilder men inte färdigställt en enda...), men jag vill verkligen visa upp dem någon gång! Besitter dock som kanske många andra väldigt lite självförtroende och är väldigt rädd och nervös att vanligtvis visa upp mina bilder för andra, tack vare detta tecknar jag inte så värst mycket heller, men det är ändå en stor del av mitt liv. :)

2. Hur länge har du tecknat?

- Tja, vågar man säga 8-9 år? Visst som barn tycker väl alla om att rita, men jag tog det fruktansvärt seriöst back then. Det var alltid jag som var bäst i klassen, en gång ritade jag alla i min klass på fyra papper (i barnslig stil, såklart .-.) och aa, jag vet inte vad som hände men den hängdes upp ovanför entrén till våran avdelning och beundrades av allt för många... Har ingen aning om vad som hände med den bilden. Den bara försvann senare. Under ett år var jag dock i en hiatus när jag blev lite äldre, men återvände för inte sålänge sen och nu tar jag det seriösare än någonsin!

3. Var är det bästa med att teckna?
- Det bästa måste vara att endast.. eller nej, inte ens fantasin kan sätta gränser enligt mig. Oftast känner jag mig väldigt lugn och koncentrerad när jag gör det och det håller mig även sysselsatt. Tecknar en hel del när jag har tråkigt eller är i en tråkig situation *host*lektioner*host*... ;) Dessutom gör tecknandet mig väldigt glad och det är liksom min lyckokälla näst intill tv-spel. 

4. Vad tycker du mest om att teckna? 
- Någonting jag verkligen känner "kärlek" åt i tecknandet måste vara hår/frisyrer, och ibland även kläder. Furries också, och ibland lite inappropriate stuff som är halvt nsfw.. HEH! Och justja, som många andra, anime och manga, vilket är något jag vill förbättras inom otroligt mycket men det är kul! :D 

5. Om du kunde välja en sak att kunna teckna utan att behöva öva på det, vad skulle det vara då?
- Enkelt. Anatomi. Jag (och säkert många fler) tycker anatomi är rent ut sagt pain-in-the-ass och skulle göra allt för att verkligen sätta denna grenen en dag. Oh well, finns endast ett sätt att ta sig dit och det är att verkligen inte sluta öva på det! ...vilket ibland är kul men andra gånger absolut inte... ;-; Jag har även enorma problem med anime och manga hår vilket jag också skulle vilja vara bra på utan att behöva öva på!

6. Har du tips till nybörjare som vill bli bättre på att teckna?
- Absolut. Först av allt, om du precis börjat och verkligen har en passion för att fortsätta att rita/måla/teckna så släpp det aldrig ur ditt samvete! Man är aldrig dålig på det, låt aldrig andras nedlåtande kommentarer sänka dig. Tycker du att du är bra på att måla, då är du det, men ta emot kritik på ett positivt sätt om du skulle få det! Rita är någonting man endast kan bli bättre på hela tiden. Och till sist: gör ALDRIG det misstaget jag dumt nog fortfarande gör ibland = att jämföra dig själv med andra. En väldigt vis man (du vet vem du är) sa till mig att istället för att jämföra mina färdigheter med andra så ska man använda dem andras som uppmuntran till att man vill bli bättre. Ser du någon som du tycker ritar mycket bättre än dig? Istället för att det ska sätta ett regnmoln ovanför ditt huvud och ta bort din lust att fortsätta, låt det sätta en glödlampa där istället! Låt dem inspirera dig att bli bättre istället, för annars kommer man faktiskt inte någonstans... 
Tack för mig! //Kevsterrr :) ^w^

Tack kevsterrr för dina fina ord! :) Vill ni se Kevsterrrs bildtråd så kan ni göra så här.

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2015-03-13 18:02 #1 av: [EllenAlicia]

Tummen upp

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.