Allmänt

Veckans utmaning v.49 - Jul...

2016-12-05 14:03 #0 av: [HundochKatt]

Förra veckan skulle vi teckna av en servett med skuggor, vinklar och vrån. RödPanda tecknade denna servett. Läs vidare för den här veckans utmaning!

Veckans utmaning v. 49

Julgranskula/kulor i Julmiljö.

Teknik och material valfritt. 

Bara för att det inte ska bli en kal julgranskula på ett papper så behöver ni också teckna miljön runt om, för att få den där riktiga julkänslan. Glad Utmaningen kan komma att förlängas om behov finns, så säg gärna till om ni inte hinner med.

Låt kreativiteten flöda!


Anmäl
2016-12-06 12:40 #1 av: aksaz

Ja ha ni har som en kurs o bedömer varandras teckningar

Anmäl
2016-12-06 17:20 #2 av: [HundochKatt]

Nej, det är inte riktigt en kurs utan lite att man ska utmana sig själv och kanske göra något man aldrig gjort förut. Prova olika medier (om möjligt och beror på vad man har för material), tekniker.... Ibland tryter ju inspirationen och utmaningen kan vara till hjälp att få igång den där inspirationen och kreativiteten.

 Ibland blir det en snabb skiss, lite klotter och ibland lite seriösare... Det varierar med andra ord, men kan också vara bra övningar.

Det är inte riktigt meningen att man ska ge varandra kritik om man inte själv önskar få det. 

Det är heller ingen tävling men den som får mest gilla får presentera med sin teckning nästkommande uppdrag. 


Anmäl
2016-12-07 19:25 #3 av: RödPanda

Jaa... Har lite mycket annat som händer nu så det är lite ont om tid men jag vill gärna få tillbaka vanan att teckna och måla oftare så jag gillar utmaningarna. Så den här gången blir det såhär, inte så bra foto ser jag. Om jag blir sugen på att göra en till om jag hittar lite tid en dag så undrar jag om man får lämna flera bidrag till samma utmaning?

Anmäl
2016-12-07 20:26 #4 av: [HundochKatt]

Det tycker jag absolut att man kan göra RödPanda. Lämna fler bidrag alltså. Tummen upp

Tänkte just på det att människor är väldigt upptagna så här inför julen så vi kan också förlänga utmaningen en vecka om ni vill? 


Anmäl
2016-12-07 23:15 #5 av: [HundochKatt]

Ja, vad ska man säga... RödPanda och jag fick ungefär samma idé fick jag se tidigare, men jag fortsatte ändå att få min akvarell (med lite färgpennor) klar.  Så kan det bli ibland ..Galen


Anmäl
2016-12-12 17:41 #6 av: [HundochKatt]

Utmaningen är avslutad och den nya finns nu HÄR!


Anmäl