Teckna# Illustrationer

Någon illustratör som vill hjälpa mig med projekt?

2014-11-27 13:00 #0 av: MariaOfSweden

Hej på er!

Jag har länge funderat och filat på en bokide som jag inte riktigt kan släppa taget om. Nu har jag dock bestämt att jag helt enkelt ska ta tag i saken och trycka boken för den bara måste komma ut på markanden enligt mig!! =)

Boken kommer till en början att tryckas i en ganska liten upplaga (ca 50 st) som jag kommer försöka sälja online samt använda för att sälja in iden till butiker som i sin tur förhoppningsvis leder till att ytterligare upplagor kan tryckas.

Nu behöver jag en duktig illustratör som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig med detta. Även du som inte är etablerad illustratör eller har detta som hobby och vill få ut dina illustrationer i bok och hemsida får gärna hjäpa till.

De flesta illustrationer är baserade i en miljö med barn i olika sammanhang och vi pratar om ca 5 st helsidor som ska illustreras (en sida är 25 x 25 cm).

Är du intresserad får du gärna skicka ett exempel på vad du kan. Jag ser gärna att du skickar med en bild på att barn i 6-7 årsåldern samt en illustration av en tårta. (Då boken kommer innehålla en del bakning =)

Medium spelar ingen roll men jag ser gärna att det är ganska färgglatt men dock inte för skarpa färger.  Ålder på dig spelar ingen roll och självklart kommer vi komma överrens om ersättning för detta innan vi sätter igång så att vi båda blir nöjda.

Maila mig gärna på: marialagerstrom@hotmail.com

Hoppas vi hörs!

Maria

Anmäl
2015-04-19 23:57 #1 av: Maniho

Hej Maria,

Jag är intresserad av att göra det:)Då var snäll och kontakta mig om du vill fortfarande göra iden.

Med vänliga hälsningar,

https://vimeo.com/49243759

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.