Teckna# Människor

WIP Porträtt

2015-10-25 14:39 #0 av: Sealle

Blev så himla sugen på att måla igår så bestämde mig för att försöka mig på ett porträtt! Mitt nuvarande "mål" inom målning är att lära mig måla människor, har uteslutande endast målat hästar (och bakgrunder/landskap) tidigare. Lätt är det inte men faktiskt väldigt kul, tänkte att jag skulle dela med mig av en WIP Glad

Det här är kanske 3 timmars arbete? Tveksamt om det kommer bli klart, har gått tillbaka och målat över/om säkert en 10 gånger och ändrat pose/färgschema/kläder/hår etc men jag känner att jag redan lärt mig galet mycket sedan jag började igår. Skrattar Nästa gång ska jag testa att börja i gråskala (jag hade väldigt mycket problem med hudfärgerna) så att jag kan fokusera med på att skuggorna och highlightsen blir rätt utan att behöva tänka på färgerna också.

Anmäl
2015-10-26 09:30 #1 av: Sealle

Kommit lite längre! Hade gaalet mycket problem med håret. Är inte helt nöjd men vet inte om jag vågar röra det något mer lol.

Anmäl
2015-10-26 11:34 #2 av: Flöffo

Jättefin! :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.