Allmänt

Nått som gnager i mig, målning

2016-01-15 23:54 #0 av: Niiinah92

Jag har gjort en målning till ett konstprojekt på min utbildning. Meningen med tavlan är att visa tre delar av att vara en lärare och från början skulle jag ha tre djur som representerade dessa tre delar, hittade dock inget djur direkt som kunde representera "fostran" utan fick tänka om och gjorde en människoform som typ "visar ett barn  vägen" . Jag är jätte nöjd med min tavla FÖRUTOM just den delen, den gnager i mig och känns inte rätt, jag vill inte gärna lämna den bakom mig innan jag känner mig nöjd med den men vet inte hur jag ska ändra på den heller. 

Antingen måste jag komma på ett sätt att få in fler detaljer på den vuxna med barnet eller så får jag släppa lite detaljer på djuren, det är väl de två alternativen jag ser just nu. Kom gärna med förslag eller tankar. 

Anmäl
2016-01-16 00:06 #1 av: MandaisPandis

En sjöhäst? Mamman har ungarna i sig tills hon lägger dem i pappans pung och han sedan "föder" dem. Eller en fågel som puttar ut sin unge ur boet så den lär sig flyga. Bara tankar..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.