Sajt info

Furvilla - Zolah

2016-07-07 14:05 #0 av: Zolah

Jag spelar just nu ett nytt spel som heter FurVilla där man har olika furries/anthros som man sätter i olika yrken. MEN man kan också hålla på med att editera och måla om karaktärerna, det finns några regler runt dem men dom är inte så svåra. Det viktiga är att man ska kunna se att det är en Furvilla karaktär, att karaktären inte finns/ägs av någon annan.

Dock kostar det att lägga upp, är sugen men det får vänta :P

det här är bilden jag gjorde -

Via hemsidan så får man länkar till olika baser i gråskala som man får färglägga och manipulera :) enda egentliga dom vill man gör, är att länka tillbaka till sidan eller galleriet.

http://www.furvilla.com/register/37419

( om ni vill regga er så gör det gärna med min länk/nummer! men om ni inte vill så är det bara att ta bort siffrorna på slutet. )

Några andra som lekt med Furvilla?

Anmäl
2016-07-07 14:09 #1 av: Zolah

Just ja , om du vill göra detta så finns det instruktioner på deras sida eller så kan du snabb kolla här - intressant process som man kan testa själv! jag lärde mig en del iafl

http://furvilla.tumblr.com/post/113517485071/kiwiggle-a-tutorial-as-requested-of-the

och

http://camieau.tumblr.com/post/116945139113/this-tutorial-was-made-for-those-that-dont

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.