Material och teknik

Faber castell polychromos?

2016-10-30 19:07 #0 av: Kaninhoppare

Är det ett bra val? Om inte, vad ska man satsa på istället och vart får man tag på det isåfall? 

Jag tänkte införskaffa lite nya grejer imorgon, men jag är osäker på om jag vill lägga ut  så mycket pengar som de 120 st kostar. Samtidigt vill jag inte betala för ett set med mindre pennor och sen inse att jag behöver fler. 

Är det värt pengarna? Någon som kan visa lite resultat av dem kanske? Skrattar

Medarbetare på Jättekanin

Anmäl
2016-10-30 19:36 #1 av: HundochKatt

Absolut! Det är toppen bra pennor. Oljebaserade så de får inte den "vita vaxhinnan" som man kan få av vaxpennorna. Men den vita tycker inte jag är så bra så jag använder mig av Caran d'ache Luminance white. Men det är ju lätt att komplettera med. 

Har en bildtråd där det finns en bild som jag använt polychromos (var inte alls van vid att jobba med färg och tränar fortfarande) och så finns det en här på en ponny jag gjort med polychromos. 

Och så den senaste.

Sajtvärd på Teckning iFokus

Anmäl
2016-10-31 13:17 #2 av: lydisleon

Jag har ett 60-set som jag köpte ganska nyligen :) jag har inte hunnit göra så mycket än men är nöjd med resultatet på det jag har provat. Det är definitivt värt pengarna!

Anmäl
2016-10-31 19:59 #3 av: Kaninhoppare

Tack så mycket för hjälpen båda två! Och riktigt snyggt gjort #1! 

Beställde nyss det största setet, ska bli riktigt spännande att få hem det och pröva. Skrattar

Medarbetare på Jättekanin

Anmäl
2016-10-31 20:26 #4 av: HundochKatt

Tror nog att du blir nöjd med Polychromos! Har också 120 setet och även fast jag ännu inte använt alla färger så känns det toppen att ha så många färger att jobba med. 

Sajtvärd på Teckning iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.