Annons:
Etikettstockbilder
Läst 3566 ggr
choiicho
2013-07-11, 14:01

StockBilder

Vill du ha en bild att  rita av? Behöver du hjälp med hur hundtassar ser ut eller hur en växt är uppbyggd? Kanske du vill bidra med en bild du vill få avritad?

Under kategorin StockBilder finner ni massor med foton på diverse djur och växter som är fritt fram att rita av och ta Referenser ifrån. 

Du får mer än gärna ladda upp foton på ditt husdjur, bild på dig själv, sommarstugan eller dylikt. Vad som helst som kan vara till hjälp eller inspirera. 

Just nu finns grupperna:

Kaniner

Gerbiler

Ormar

Hamstrar

Hundar

Hästar

Katter

Möss

Nötkreatur

Fåglar

Fiskar

Igelkottar

Reptiler & Amfibier

Råttor

Växter

Olika himlar

Byggnader & monument

Vi kommer lägga till fler grupper vartefter bilder rullar in. Har du ett foto du vill lägga in bland StockBilder men att det inte finns någon passande grupp kan du höra av dig till Tismon eller EM_L så ordnar vi det.

Andra resurser med gratis bilder

Pickpik

Pixabay

Pexels -

Unsplash

Kaboompics
PicJumbo

Grizzlybear - Svensk sida

New Old Stock - Vintagebilder (svart-vita) från gamla tider

Gratisography - Lite annorlunda bilder

FoodiesFeed - Bilder på mat

Bildbank Ifokus - En iFokus sajt där medlemmar publicerar bilder som får lov att användas, exakt hur framgår i enskilda verk på forumet

This X Does Not Exist/Denna X existerar inte

"This Person Does Not Exist" (Denna personen existerar inte) är en sida där en AI genererar slumpmässiga bilder på människo-ansikten, människor som inte finns på riktigt. Dessa bilder går bra att använda till sin konst. Uppdatera sidan för ny bild.

"This Sneaker Does Not Exist" (Denna sko existerar inte) är en sida där en AI slumpmässigt genererar skor som inte finns på riktigt. Dessa bilder går bra att använda till sin konst

"This Beach Does Not Exist" (Denna strand existerar inte) är en sida med AI genererade bilder på stränder som inte existerar. Dessa går bra att använda till sin konst.

"This Nightsky Does Not Exist" (Denna natthimmel existerar inte) en sida med AI genererade bilder på natthimlar som inte existerar. Dessa går bra att använda till sin konst. Uppdatera sidan för ny bild.

"This Automobile Does Not Exist" (Denna bil existerar inte) en sida med AI generarade fordon som inte existerar. Dessa går bra att använda till sin konst. Uppdatera sidan för ny bild.

"This Vessel Does Not Exist" är en sida där du kan få AI genererade vasar, klänningar och skalbaggar. Dessa sakerna som genereras existerar inte i verkligheten. Välj kategori längst upp i menyn. Dessa går bra att använda till sin konst

"This Cat Does Not Exist" (Denna katt existerar inte) är en sida där du får AI genererade bilder på katter som inte finns på riktigt. Dessa går bra att använda till sin konst. Uppdatera sidan för ny bild.

  • Redigerat 2020-09-21, 16:30 av Niklas
  • Redigerat 2022-12-11, 00:33 av [Tismon]
Annons:
Cahira
2013-07-21, 00:26
#1

Jag har många bilder på kor och kalvar så en lantdjurgrupp kanske?

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Cahira
2013-07-21, 00:58
#2

Och ormar kan ju döpas om till reptiler så kan man få in ödlor och sköldpaddor dit med. (har några bilder)

Har även bilder på präriehundar. Och många brukar undra om fåglar och fjädrar. Så en fågelgrupp och en vildlivsgrupp kanske? Vildliv kan ju innehålla alla djur som finns på zoo eller ute i skogen så att säga. :)

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Gerro
2013-08-02, 21:40
#3

Kan ni inte starta en till möss? :)


Zabbio
2016-01-26, 08:18
#4

Jag puttar upp denna tråden så att fler medlemmar kan se vad denna grupp är till för :)

Håll huvudet högt men näsan i en vänlig vinkel.                                         

Upp till toppen
Annons: